3M

Nexcare 3M Flexible Foam Active Ha Pleist.Strip 10 - 3M

€ 5,42

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Nexcare™ Active Flexible Foam pleisters zijn speciaal ontworpen voor mensen die veel op pad zijn. U kunt er kleine wonden mee verzorgen zoals schaafwonden, snijwonden en blaren zonder ook maar iets van de actie te missen. Gemaakt van flexibel, waterbestendig materiaal met een niet-klevend wondkussen. Het verband blijft zelfs op de lastigste lichaamsdelen zitten. Voor mensen die een marathon lopen of nieuwe schoenen willen inlopen. Met Nexcare™ Cushioned Waterproof Foam pleisters verzorgt u snel kleine wonden zonder dat u uw activiteiten hoeft te onderbreken. Bevat geen natuurlijk rubberlatex. Kan op de gewenste grootte worden geknipt.

CNK 4134078
Prijs (Incl. BTW) € 5,42
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3M Flexible
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Pleister
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Ademend en waterbestendig, hecht aan natte huid Beschermend wondkussen Vormt zich naar het lichaam en rekt en buigt mee als u beweegt Wondkussen plakt niet aan de wond Bevat geen natuurlijk rubberlatex Elke verpakking bevat 10 pleisters: 6 cm x 10 xm.

Indicatie

Nexcare™ Active Flexible Foam pleisters voldoen aan de wensen van actieve mensen. Deze pleisters bieden bescherming, rekken en buigen met u mee en blijven ook op een natte of bezwete huid zitten. Ideaal voor een actieve levensstijl, sport of warme, vochtige omstandigheden. Hoort thuis in elke EHBO-kit.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Bevat geen natuurlijk rubberlatex