3M

Scotchcast Gipsverb Synth Wit 10,0cmx3,6m 82004w - 3M

€ 16,54

  • 6% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Patiënten zullen het 3M Scotchcast Plus synthetisch gipsverband weten te waarderen. Het combineert de voordelen van een verhoogd comfort, een verhoogde mobiliteit en een uitgebreide keuze aan kleuren. Het verband bestaat uit een gebreid glasvezelnetwerk met een gepatenteerd hars voor het gebruiksgemak.

In de jaren 70, toen William McKnight, President van 3M zijn been breekt, krijgt hij een traditionele zware en omvangrijke plaaster (POP) aangemeten. Zijn researchteam slaagt erin om een meer praktisch product te ontwikkelen, de eerste "amerikaanse gips", een synthetische gips, polymeriseerbaar met ultraviolet licht is geboren. Sindsdien, is het product geëvolueerd tot de hedendaagse 3M Scotchcast Plus.

CNK 604975
Prijs (Incl. BTW) € 16,54
Fabrikant 3M
Gamma Scotchcast
Subgamma Scotchcast Gipsverb
Gebruik Humaan
Inhoud 10 cm
Farmaceutische vorm Bandage
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Producteigenschappen Het meest gebruikte synthetische gipsmateriaal Eenvoudig aan te brengen Uitstekend modelleerbaar Licht en comfortabel Duurzaam Volledig assortiment Vrolijke kleuren Kleuren Zwart (A) Rood (R) Groen (G) Roze (P) Geel (Y) Blauw (B) Lichtblauw (L) Paars (U)

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.