Migraine:

Migraine is een veel voorkomende ziekte, vooral bij jonge volwassenen en treft vooral vrouwen.
Het is een chronische ziekte die zijn hele leven lang de migraine-patiënt treft, die zelfs in de kindertijd kan beginnen. De impact ervan in het dagelijkse, professionele en persoonlijke leven is belangrijk, of het nu gaat om medicijngebruik of werkonderbreking.
In vergelijking met hoofdpijn zijn migraine intenser en houden ze langer aan. Bovendien is de pijn meer gelokaliseerd en concentreert hij zich vaak op één oog. Intense hoofdpijn die slechts één kant van het hoofd treft, wordt meestal veroorzaakt door migraine. Deze gaan vaak gepaard met misselijkheid en braken en overgevoeligheid voor licht en geluid. Ongeveer 20% van de patiënten met migraine ervaart de aanwezigheid van een "aura" onmiddellijk voor het begin van hoofdpijn. Auras zijn visuele effecten die de vorm kunnen aannemen van lichtflitsen, lijnen met felle kleuren of een duplicatie van het gezichtsvermogen. In sommige gevallen voelt de persoon zich verzwakt of heeft hij spraakproblemen. Deze symptomen verdwijnen meestal na 15 of 30 minuten om te worden vervangen door constructieve pijn en in sommige gevallen ernstige misselijkheid.
Het therapeutische arsenaal omvat moleculen die onderworpen zijn aan medisch recept en medicijnen of zelfzorg-producten. Op onze website kunt u Excedryn kopen in de allopathie en Primal in de homeopathie.