3M

Futuro Stabiliserende Rugbandage 46816, Large - Extra Large - 3M

€ 59,29

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De FUTURO™ Stabiliserende Rugbandage biedt u dat beetje extra steun dat u nodig hebt voor uw training en dagelijkse activiteiten. Met de verstelbare banden kunt u de pasvorm aanpassen naar uw wensen en de ademende constructie voert overtollige warmte en vocht af voor de hele dag comfort. Blijf op schema, houd u aan uw afspraken en ga eropuit met de FUTURO™ Comfort Stabiliserende Rugbandage.

CNK 2251502
Prijs (Incl. BTW) € 59,29
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Rugbandage
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Drukkussentjes verlichten vermoeide, pijnlijke spieren Ideaal voor: Lopen, activiteiten met een lichte fysieke belasting, houdingscorrectie De drukkussentjes verlichten vermoeide, pijnlijke spieren zonder rechtstreeks druk uit te oefenen op de ruggengraat Verstelbaar voor een goede pasvorm en ondersteuning Rugpaneel voor gelijkmatige ondersteuning Gestroomlijnde, dunne vormgeving die de bewegingen niet belemmert Ademend materiaal L/XL Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ter ondersteuning van een stijve, geblesseerde of pijnlijke rug

Indicatie

Ontwikkeld voor stevige ondersteuning van een stijve, overbelaste of pijnlijke rug. Aanbevolen wanneer u ondersteuning nodig hebt bij oefeningen en dagelijkse activiteiten, of om de rughouding te helpen verbeteren.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Polyester, Nylon, Polyurethane, Fiberboard, Spandex, Acrylic