Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Arkocaps Curcuma Bio Capsule 130 - Arkopharma

€ 33,79

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4515763

Algemene informatie

CNK 4515763
Prijs (Incl. BTW) € 33,79
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arkocaps
Subgamma Arkocaps Curcuma
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Arkocaps® Curcuma Piperine is een voedingssupplement speciaal geformuleerd om te helpen een goed gewrichtscomfort te behouden. De wortelstok van Curcuma helpt de flexibiliteit en het comfort van de gewrichten te behouden. Zwarte peper, die piperine bevat, verhoogt de absorptie van Curcuma.

Steunend op hun expertise in het domein van de fytotherapie hebben de laboratoria Arkopharma de Arkocaps® Curcuma Piperine speciaal ontwikkeld: een exclusieve formule, op basis van ARKOTOTUM® Intégral, waardoor 100 % van de werkzame bestanddelen van de plant behouden blijven terwijl ook de kwaliteit en de integriteit bewaard blijven.

Het gamma Arkocapsules® is ontworpen en ontwikkeld in Frankrijk, en biedt u het beste uit de natuur.

Indicatie

Gewrichten - Flexibiliteit
Bestemd voor volwassenen. 2 capsule per dag in één inname 's morgens tijdens de maaltijd met een groot glas water.

Contra indicatie

Niet aanbevolen tijdens zwangerschap en borstvoeding bij gebrek aan voldoende gegevens. Niet aanbevolen in combinatie met bloedverdunners. Niet gebruiken in geval van veranderingen in de lever- of galblaasfunctie of galstenen.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.
Detail van ingrediënten: Poeder en extract van de wortelstok van Curcuma* (Curcuma longa) Vulstof: Acaciagom Extract van Zwarte peper* (Piper nigrum). CAPSULE 100% PLANTAARDIG: Hydroxypropylmethylcellulose. *Oorsprong niet-EU Gemiddelde voedingsinformatie Voor 2 capsules Poeder Curcuma 560 mg Extract Curcuma 108 mg Concentratie aan curcumines 103 mg Extract van Zwarte peper 16 mg Concentratie aan piperine 15 mg

Medibib newsletter