3M

Nexcare 3M Flexible Foam Maxi Active 5 - 3M

€ 4,94

  • 6% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Nexcare™ Active Flexible Foam pleisters zijn speciaal ontworpen voor mensen die veel op pad zijn. U kunt er kleine wonden mee verzorgen zoals schaafwonden, snijwonden en blaren zonder ook maar iets van de actie te missen. Gemaakt van flexibel, waterbestendig materiaal met een niet-klevend wondkussen. Het verband blijft zelfs op de lastigste lichaamsdelen zitten. Voor mensen die een marathon lopen of nieuwe schoenen willen inlopen. Met Nexcare™ Active Flexible Foam pleisters verzorgt u snel kleine wonden zonder dat u uw activiteiten hoeft te onderbreken.

CNK 4236063
Prijs (Incl. BTW) € 4,94
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3M Flexible
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Strip
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Ademend en waterbestendig, hecht aan natte huid Beschermend wondkussen Vormt zich naar het lichaam, rekt en buigt mee als u beweegt Wondkussen kleeft niet in de wond Bevat geen natuurlijk rubberlatex Elke verpakking bevat 5 pleisters: 50 mm x 101 mm

Indicatie

Nexcare™ Flexible Foam MAXI Active pleisters zijn ontworpen om te bieden wat actieve mensen zoeken in een pleister. Deze pleisters dempen, beschermen, rekken uit en bewegen met u mee. Ze bieden 360° graden bescherming, schermen vuil af en hechten aan natte huid. Een must-have voor elke eerstehulpkit.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Bevat geen natuurlijk rubberlatex