3M

Nexcare 3M Coldhot Therapy Pack Classic Gel1 N1570 - 3M

€ 14,84

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Pijn en ontsteking verzachten zonder medicijnen, dankzij thermotherapie van onze Nexcare ColdHot Therapy Packs. Onze kompressen kunnen worden gebruikt voor warmte of kou en zijn een gebruiksvriendelijke oplossing voor mensen die een behandeling zonder medicijnen willen. De producten kunnen in het vriesvak of de koelkast worden gelegd en kunnen worden verwarmd in warm water of de magnetron. Kneed het kompres om de warmte gelijkmatig te verdelen. Doe het gelkompres altijd in de bijgeleverde hoes of in een schone handdoek bij plaatsing op de huid. Onze gelpack wordt geleverd met een beschermhoes voor snel/gemakkelijk en aangenaam gebruik en om uw huid te beschermen. Het product behoudt zijn temperatuur gedurende 20 minuten.

CNK 4172201
Prijs (Incl. BTW) € 14,84
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3m Coldhot
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Materiaal
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Natuurlijke therapie zonder medicijnen Koude vermindert zwellingen, ontstekingen en pijn Warmte vermindert pijn, kalmeert en ontspant Herbruikbaar kompres met niet-giftige gel – veilig voor het hele gezin Bevat geen natuurlijk rubberlatex

Indicatie

Nexcare™ ColdHot Therapy Pack Classic is bedoeld om het lichaam oppervlakkig te verwarmen of te koelen. Koudetherapie vermindert zwellingen, ontstekingen en pijn. Warmtetherapie vermindert pijn, kalmeert en ontspant. De gel is niet-giftig en veilig voor het hele gezin.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Bevat geen natuurlijk rubberlatex