Aboca

Lenodiar Pediatric Zakje 12 - Aboca

€ 12,92

  • 22% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Lenodiar Pediatric is bedoeld voor de behandeling van diarree. Het product vermindert de episodes van diarree met respect voor de darmfunctie.

Diarree is een verschijnsel dat gepaard gaat met irritatie en ontsteking van het darmslijmvlies veroorzaakt door verschillende oorzaken. Het wordt gekenmerkt door een toename van de afscheiding en/of door een verminderde vochtopname, in combinatie met een toename van de darmmotiliteit.

Naast het ongemak en de pijn bestaat bij diarree het gevaar voor uitdroging, het verlies van vitaminen en mineralen en een verstoring van de bacteriële darmflora.

CNK 3961554
Prijs (Incl. BTW) € 12,92
Fabrikant Aboca
Gamma Lenodiar
Subgamma Lenodiar Pediatric
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Zakje
Type Voedingssupplement

De aanbevolen dosering is elke 3 uur 1 zakje tot maximaal 4 zakjes per dag afhankelijk van de ernst van de klachten. Los de inhoud van een zakje op in 10 ml water (ongeveer 1 eetlepel). Raadpleeg een arts, als de diarree, ondanks de behandeling, niet verbetert of erger wordt.

Indicatie

Lenodiar Pediatric is bedoeld voor de behandeling van diarree van verschillende oorsprong (virale infectie, griepachtige verschijnselen die worden gekenmerkt door diarree, functionele diarree, iatrogene diarree door inname van medicijnen, reizigersdiarree). Zorg ervoor dat uw kind voldoende vocht binnenkrijgt om uitdroging te voorkomen. Dit product is geschikt vanaf 1 jaar.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.