3M

Futuro Compressiebandage Voor De Buik 46200, Large - 3M

€ 40,91

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Na de operatie wil je weer zo snel mogelijk kunnen meedoen. De FUTURO™ Compressiebandage voor de buik is de oplossing voor matige steun gedurende de dag. Deze buiksteun is gemaakt van duurzaam materiaal met dubbele stretch en heeft klittenbandsluitingen om de pasvorm te kunnen afstellen. De zachte voering kan tegen de huid worden gedragen en het dunne profiel past onder uw kleding. Als rustig aan doen niet bij u past, neem dan de FUTURO™ Compressiebandage voor de buik om u te helpen snel weer strijdvaardig te worden.

CNK 3926110
Prijs (Incl. BTW) € 40,91
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Compressiebandage
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Ondersteunt de buik en tilt deze op Ideaal voor: Ondersteuning van de buikspieren na een operatie Voorgevormd, taps toelopend wikkelontwerp met verstelbare sluitingen voor een pasvorm op maat Comfortabele en zachte voering Ademend materiaal L Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ondersteuning van een hangende buik

Indicatie

Anatomisch correcte wikkelvorm met verstelbare sluitingen voor een optimale pasvorm. Zachte, comfortabele voering. Zacht, buigzaam voorpaneel dat zich aanpast aan de lichaamscontouren voor meer comfort.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Polyester, nylon, spandex, cotton, polyurethane