3M

Nexcare 3m Sensitive Skin Maxi 1 Maat 5 - 3M

  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Nexcare™ Sensitive 360° Maxi pleisters zijn voorzien van een hypoallergene kleeflaag op siliconenbasis, voor een stevige en betrouwbare hechting. Onze Nexcare™ Sensitive pleisters zijn ademend, voor extra comfort.

Bescherm snijwonden, lichte brandwonden en schaafwonden op knieën en ellebogen met Nexcare™ Sensitive 360° Maxi pleisters. Ze zijn ontwikkeld om de huidbeschadiging tot een minimum te beperken, en daarmee ideaal voor kinderen, ouderen en mensen met een gevoelige huid. Onze Nexcare™ Sensitive pleisters zijn ademend. Ze zijn voorzien van een hypoallergene kleeflaag op siliconenbasis, die na aanbrengen stevig hecht, maar wel kan worden verplaatst zonder de huid te beschadigen.

CNK 3540424
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3m Sensitive
Gebruik Humaan
Inhoud 5
Farmaceutische vorm Strip
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Zacht voor de huid: minimale beschadiging bij verwijderen Verplaatsbaar en stevige hechting na aanbrengen Ideaal voor kinderen, ouderen en mensen met een gevoelige huid Hypoallergene kleeflaag (bevat geen latex uit natuurrubber) Vergelijkbare producten zijn Maxi Aqua en Active™ Elke verpakking bevat 5 pleisters