Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Tea Tree Mousse Facial Cleanser 50 ml - Simovision

€ 13,71

Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

10% lager dan de apotheekadviesprijs

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 3213345

Algemene informatie

CNK 3213345
Fabrikant Simovision
Gamma Tea
Subgamma Tea Tree Mousse
Gebruik Humaan
Inhoud 50 ml
Farmaceutische vorm Schuim
Type Cosmetica

Oogreiniger op basis van schuim van Tea Tree, Kamille en Karitéboter – Zonder bewaarmiddelen
Het product laat toe om de resten van make-up en onzuiverheden op de huid op een zachte manier te verwijderen, zonder deze hierbij uit te drogen. Het schuim is dermate samengesteld dat het de ogen niet irriteert en uw huid zijdezacht houdt. Kan dagelijks worden gebruikt om onzuiverheden van het gelaat en de oogleden te verwijderen. Op basis van karitéboter en kamille om de huid te hydrateren. Bevat Tea Tree (1%), een natuurlijk zuiveringsmiddel, dat u helpt om onzuiverheden, bacteriën en Demodex te verwijderen. Bezorgt u de sensatie van een gladde, schone en gehydrateerde huid.

Gebruiksaanwijzing Gebruik een kleine hoeveelheid schuim om de oogleden en de rest van het gezicht te reinigen. Afspoelen met warm water. Gebruik 's ochtends en 's avonds of zoals aanbevolen door uw arts/apotheker. Gebruik aanbevolen voor volwassenen en jongeren ouder dan 10 jaar.
Inhoud: Beschikbaar in flesje van 50 ml. (+/- 80-100 toepassingen) Purified Water, Sodium (C14-16) Olefin. Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerine, Polysorbate 80, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile) Extract, Gentiana Lutea (Gentian) Extract, Equisetum Hiemale (Horsetail) Extract, Hypericum Perfortatum (St. John's Wort), Salvia Officinalis (Sage) Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Polyquaternium-10, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Citric Acid.

Medibib newsletter