3M

Futuro Knieriem Custom Dial 09190, Aanpasbaar - 3M

€ 29,87

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Bedwing uw peesontsteking met behulp van de FUTURO™ Knieriem Custom Dial. Deze knieriem heeft een innovatieve draaiknop, waarmee u door eenvoudig draaien uw mate van steun kiest. Een gelkussen zorgt met doelgerichte druk voor een comfortabele compressie en de handige klittenbandsluiting zorgt voor een optimale pasvorm. Wanneer een blessure u aan de kant houdt, wilt u zich zo snel mogelijk weer de oude voelen. Met de FUTURO™ Knieriem Custom Dial kunt u uw hardloopschoenen weer uit de kast halen.

CNK 3085784
Prijs (Incl. BTW) € 29,87
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Knieriem
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Verstelknop voor eenvoudig instelbare lokale druk op de pijnlijke knie;Ideaal voor Kniepeesontsteking, springersknie;HOOFDKENMERKEN:Met de verstelknop kunt u de druk eenvoudig verhogen of verlagen;Kussen biedt gerichte druk op de pees, zonder de druk rondom het been te verhogen.;Gelkussen vormt zich naar het been.;Verstelbare riem met klittenband voor een goede pasvorm;Biedt steun voor stijve, zwakke knieën, of bij letsels.;Zowel links als rechts te dragen.;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Polycarbonate, nylon, polyurethane, polyester, metal, SEBS, polypropylene, Thermoplastic elastomer