3M

Futuro Rugbandage 46820, Aanpasbaar - 3M

€ 54,67

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Concentreer u op het spel – en niet op uw rug – met de compressie en steun van de FUTURO™ Aanpasbare Rugbandage. Deze rugbrace is gemaakt van ademende materialen die druk uitoefenen en geeft uw onderrug steun. Een verstelbaar dubbel koordsysteem gecombineerd met verwijderbare kussentjes zorgt voor een comfortabele pasvorm naar uw wens. Dankzij het voorgevormde ontwerp beweegt u zich de hele dag op een natuurlijke manier. Versterk uw rug met de FUTURO™ Aanpasbare Rugbandage.

CNK 2833903
Prijs (Incl. BTW) € 54,67
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Rugbandage
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Dubbel trekkoordsysteem maakt verstellen gemakkelijk en snel Ideaal voor: Bukken, tillen, dagelijkse activiteiten Verwijderbare lumbale kussentjes voor demping en extra ondersteuning Geschikt voor tailles met een omtrek tot 129.5 cm Elastische stukken aan de zijkant tegen wegglijden en kreukelen Ademend materiaal Verstelbaar Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ter ondersteuning van een stijve, geblesseerde of pijnlijke rug

Indicatie

De FUTURO™ Aanpasbare Rugbandage is ontwikkeld om druk uit te oefenen op de bron van lumbale rugpijn als gevolg van spiervermoeidheid of -spanning. De bandage biedt onbeperkte bewegingsvrijheid en comfortabele steun en compressie. Perfect voor op het werk, tijdens recreatie en thuis.

Contra indicatie

LET OP: Sommige mensen zijn gevoelig voor neopreen of neopreen-rubbermengsels. Stop het gebruik en raadpleeg een arts als er uitslag ontstaat.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Nylon, polyester, neoprene, spandex, EVA, polyurethane foam, TPE+POM+Nylon, polypropylene, metal