3M

Futuro Scharnierende Kniebrace 48579, Aanpasbaar - 3M

€ 71,25

  • 11% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Serieus letsel vraagt om de stevige ondersteuning van de FUTURO™ Scharnierende kniebrace. Door de flexibele scharnieren aan elke kant geeft deze atletische kniebrace u de stabiliteit die u nodig hebt om in de wedstrijd te blijven. Demping rond de knieschijf geeft verlichting voor uw blessure en de verstelbare banden zorgen voor optimale instelling van de compressie. Met de FUTURO™ Scharnierende kniebrace doet u gewoon wat u leuk vindt.

CNK 2716082
Prijs (Incl. BTW) € 71,25
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Tenniselleboogbandage
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Dubbel scharnierende zijstabilisators voor stevige steun na letsel Ideaal voor: Ondersteuning bij veelvoorkomende blessures zoals verstuiking en overbelasting, Mediale/laterale steun De aanspanbare riempjes zorgen voor ondersteuning op maat en een goede pasvorm Bescherming en stabiliteit voor de knieschijf Duurzame neopreenmix biedt een sterke ondersteuning, warmte en comfort Gladde randen en langere lengte voor extra comfort Verstelbaar Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Biedt steun voor stijve, zwakke knieën, of bij letsels Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Duurzame neopreenmix biedt verzachtende warmte. Dubbele scharnierende zijstabilisators voor stevige stabiliteit. Biedt stabiliserende ondersteuning voor tracking van de knieschijf, steun aan de binnen-/buitenzijde of na letsel.

Contra indicatie

LET OP: Sommige mensen zijn gevoelig voor neopreen of neopreen-rubbermengsels. Stop het gebruik en raadpleeg een arts als er uitslag ontstaat.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Aluminum, neoprene, nylon, polypropylene, POM, EVA