3M

Futuro Comfort Lift Elleboogsteun 76579, Large - 3M

€ 14,13

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De FUTURO™ Comfort Lift Elleboogsteun is de oplossing voor lichte ondersteuning. Deze comfortabele, elastische elleboogbrace is dun en flexibel voor natuurlijke bewegingsvrijheid en past onder kleding. Ademende eigenschappen houden je koel en het mouwontwerp is gemakkelijk aan en uit te trekken. Met de FUTURO™ Comfort Lift Elleboogsteun pakt u de activiteiten die u het leukst vindt weer op.

CNK 2715720
Prijs (Incl. BTW) € 14,13
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Comfort
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Levert directe compressie voor pijnlijke ellebogen Ideaal voor: Algemene steun bij activiteiten met een geringe impact In vier richtingen rekbare stof houdt de elleboogsteun op zijn plaats Voorgevormd ontwerp voor een optimale pasvorm Ademend materiaal L Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ondersteunt een stijve, pijnlijke of geblesseerde elleboog Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Zacht en lichtgewicht, ademend materiaal met dubbele stretch voor draagcomfort de hele dag lang. Slank mouwontwerp volgt de natuurlijke vorm van de arm voor een optimale pasvorm en is discreet onder kleding.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Nylon, Polyester, Spandex.