Red Palm "biologische rode palmolie is zeer geschikt voor bakken, wokken en frituren. Op brood proef je rode palm. Bij verhitten krijgen uw gerechten een zachte smaak. Red Palm bevat zeer weinig MOV's (meervoudig onverzadigde vetzuren), waardoor deze olie zeer stabiel is om te verhitten. MOV-rijke zonnebloem-, soya- en arachideolie mag niet verhit worden. Verhit voeding niet boven 170 à 180°C. Amanprana rode palmolie is minder goed voor herhaaldelijk frituren, wel goed voor eenmalig.
CNK | 2663870 |
---|---|
Inhoud | 1600 ml |
Fabrikant | Mannavita |
Gamma: | Amanprana |
Subgamma: | Amanprana Extra |
Gebruik: | Humaan |
Type: | Voedingssupplement |
Farmaceutische vorm: | Oplossing |
Type gebruiker: | Alle |
° Authentieke smaak voor Afrikaanse, Aziatische en Centraal Amerikaanse gerechten ° Carotenen kleuren de rode palmolie rood in vloeibare vorm en oranje in vaste vorm ° Heel rijk aan vitamine E ° Heel rijk aan carotenen Bak gezond!
Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Slechts 11% M.O.V. (meervoudig onverzadigd vet) 0% Transvet 0% Geraffineerd 0% Ontgeurd Bio extra vierge rode palm olie 100%. Puur en verder niets. Amanprana verhoogt de voedingswaarde van je gerechten. Een beetje gezonde vetten bij alle gerechten verhogen de opname van de vitaminen A, D, E, K en vele levensnoodzakelijke voedingsstoffen.