Ontbijt, lunch of diner: ciabatta is werkelijk perfect voor ieder moment van de dag. Dit brood kan de basis vormen van een uitgebreid ontbijt op zondagochtend, een bourgondische lunch of als bijgerecht tijdens het diner. Ons glutenvrije én lactosevrije ciabatta is al na 10 minuten in de oven ready-to-eat. Krokant van buiten en zacht van binnen, precies zoals een ciabatta hoort te zijn!
CNK | 2452977 |
---|---|
Prijs (Incl. BTW) | € 3,05 |
Inhoud | 200 gr |
Fabrikant | Revogan |
Gamma: | Schar |
Subgamma: | Schar Ciabatta |
Gebruik: | Humaan |
Type: | Voedingssupplementen |
Farmaceutische vorm: | Poeder |
Type gebruiker: | Alle |
Voor het bakken heel licht bevochtigen met water. In een voorverwarmde oven (hetelucht) op 200 - 210°C in 8-10 min afbakken (afhankelijk van de gewenste bruintegraad). Deze broodjes zijn voorgebakken.
Glutenvrij - Lactosevrij - Zonder eieren - Tarwevrij - GMO vrij Vezelrijk (= min 6g/100g of 3g/100 kcal) Bevat 4 stuks van 50 g.
Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Maïszetmeel, water, zuurdesem 12% (rijstmeel, water), maïsmeel, rijstmeel, plantaardig vezel (psyllium), verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, SOJA-eiwit, zonnebloemolie, gist, extra vierge olijfolie 0.9% zout, zuurteregelaar: wijnsteenzuur, citroenzuur. Kan sporen van lupine, mosterd en sesam bevatten.