3M

Tegaderm Alginate Steril 5cmx 5cm 10 90110 - 3M

€ 12,34

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

3M™ Tegaderm™ Alginate is geschikt voor matig tot (zeer) sterk exsuderende, granulerende en geïnfecteerde wonden. Door absorptie van exsudaat vindt een uitwisseling van ionen plaats, wat resulteert in gelvorming. Deze gel creëert een vochtig wondmilieu en zorgt voor inkapseling van débris en bacteriën. Op deze manier wordt de wonde op een natuurlijke wijze gereinigd. Het verband combineert een zeer hoge absorptiecapaciteit met een hoge integriteit (= hechte structuur). Hierdoor is het gemakkelijk in zijn geheel te verwijderen.

CNK 2304855
Prijs (Incl. BTW) € 12,34
Fabrikant 3M
Gamma Tegaderm
Subgamma Tegaderm Alginate
Gebruik Humaan
Inhoud 10
Farmaceutische vorm Materiaal
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Tegaderm™ Alignate is een alginaat verband gewonnen uit zeewier: natuurlijk, veilig in gebruik Vormt wanneer het in contact komt met exsudaat, een gel -Verkleeft niet aan het wondbed -Is gemakkelijk en pijnloos te verwijderen De wond blijft vochtig waardoor de natuurlijke wondgenezing ondersteund wordt De unieke structuur van Tegaderm™ Alignate zorgt voor een goede gelblocking (enkel daar waar het verband in contact komt met het wondbed vindt gelvorming plaats). Dit voorkomt verwerking en maceratie van wondranden en huid Verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, dus voor talloze toepassingen bruikbaar

Indicatie

De speciale 3M™ Tegaderm™ Alginate wiek kan als opvulmateriaal bij diepe wonden gebruikt worden, alsook bij fistels, ondermijningen en getunnelde wonden.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

geen actieve ingrediënten