3M

Futuro Enkelbandage 47876, Large - 3M

€ 20,38

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Als u lekker actief bezit bent, help zwakke gewrichten dan een handje met de FUTURO™ Enkelbandage. Deze enkelbrace is gemaakt van een materiaalmix die voor matige druk zorgt. Deze ondersteuning wikkelt u eenvoudig, snel en veilig om de enkel en met de verstelbare band kunt u de druk aanpassen. Blijf op de been en blijf meedoen; de FUTURO™ Enkelbandage zorgt voor de steun die u zoekt.

CNK 2251635
Prijs (Incl. BTW) € 20,38
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Enkelbandage
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Ondersteunt een zwakke, pijnlijke of geblesseerde enkel Ideaal voor: Algemene ondersteuning, lopen, hardlopen, sporten, wandelen Verstelbare riem voor een goede pasvorm en ondersteuning Ondersteunt en tilt de voetboog op Past gemakkelijk in uw schoen Ademend materiaal L Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ondersteuning van een stijve, pijnlijke of geblesseerde enkel Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Ondersteunt en tilt de voetboog op. Zorgt voor compressie en verzachtende warmte. Verstelbare band voor een goede pasvorm en ondersteuning. Zachte, ademende materialen.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Nylon, Rubber, Polyester, Spandex