3M

Futuro Omkeerbare Polsspalk 47855, Large - 3M

€ 35,47

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De FUTURO™ Omkeerbare Polsspalk biedt comfortabele, stabiliserende steun bij veelvoorkomende blessures als verstuikingen, verrekkingen en symptomen van het carpale tunnelsyndroom*. Deze polsbrace heeft een handpalmsteun voor extra ondersteuning en een handig mouwontwerp voor gemakkelijk aan- en afdoen. Met drie banden stelt u de gewenste mate van compressie en steun in en het ontwerp laat uw vingers vrij en beweeglijk. Doe het ondersteuningscomfort van de FUTURO™ Omkeerbare Polsspalk aan.

CNK 2251460
Prijs (Incl. BTW) € 35,47
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Polsspalk
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Stabiliseert en ondersteunt pijnlijke, zwakke of geblesseerde polsen Ideaal voor: Ondersteuning bij veelvoorkomende blessures, zoals verstuikingen, overbelasting en symptomen van carpal tunnel-syndroom* Omkeerbare spalk voor de rechter- of linkerhand Mouwontwerp met drie riemen voor een verstelbare pasvorm Palmstabilisator voor gemiddelde stabilisatie Ademende materialen L Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ondersteunt een stijve, zwakke of geblesseerde pols Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Biedt comfortabele, gemiddelde steun en compressie voor geblesseerde, pijnlijke of zwakke polsen.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Urethane foam, aluminum, polyester, nylon, urethane adhesive