De consumptie van melkkefir wordt aanbevolen voor mensen met een verminderde spijsverteringsfunctie en voor iedereen die meestal moeite heeft met het verteren van melk.
CNK | 2178887 |
---|---|
Inhoud | 4 gr |
Fabrikant | Gelbopharma |
Gamma: | Yalacta |
Subgamma: | Yalacta Kefir |
Gebruik: | Humaan |
Type: | Voedingssupplement |
Farmaceutische vorm: | Poeder |
Type gebruiker: | Alle |
Hoe melk kefir te bereiden? A. Eerste bereiding : meng de inhoud van de gistfles in een kopje met een beetje melk. Voeg geleidelijk de melk toe, roer met een lepel om een homogeen mengsel te verkrijgen. - Meng het aldus bereide gistmiddel met 1 liter melk en laat de gisting zich langzaam ontwikkelen, afgedekte container, bij kamertemperatuur gedurende 24 uur voor de eerste productie en gedurende 16/18 uur voor de volgende bereidingen. Zodra de melk dikker wordt, des te meer als deze gestold is (coagulatie), is de gisting voltooid. B. Volgende bereidingen: voor de volgende bereidingen hoeft u slechts ½ glas van uw vorige bereiding te bewaren om een nieuwe liter melk te zaaien onder dezelfde omstandigheden.
Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Lactose, Lactococcus lactis, Leuconostoc mesenteroïdes, Lactobacillus acidophilus, streptococcus thermophilus, bifidobacterium, kluyveromyces marxianus Hoeveelheid 4 g