De Tagliatelle deegwaren van het Aproten-gamma hebben door hun bereiding en samenstelling specifieke eigenschappen. Om een product zonder gluten en met een laag eiwitgehalte te bekomen, wordt uitsluitend graan- en rijstzetmeel gebruikt. De basisingrediënten van het Aproten-gamma zijn voornamelijk tarwe-, rijst- of maïszetmeel en tapioca.
| Eiwitten | < 0,6 g (< 30 mg Phe) |
| Vetten | 1,1 g |
| Koolhydraten | 82,9 g |
| Natrium | < 30 mg |
| Kalium | < 30 mg |
| CNK | 880526 |
|---|---|
| Prijs (Incl. BTW) | € 5,40 |
| Inhoud | 250 gr |
| Fabrikant | Revogan |
| Gamma: | Aproten |
| Subgamma: | Aproten Tagliatelle |
| Gebruik: | Humaan |
| Type: | Voedingssupplementen |
| Farmaceutische vorm: | Poeder |
| Type gebruiker: | Alle |
Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Maïszetmeel, aardappelzetmeel, inuline, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, aroma: carthaam. Kan sporen bevatten van melk, eieren en granen met gluten.