Glutenvrije bakmengeling
Verrijkt met ijzer en vitamine B-complex
CNK | 4931309 |
---|---|
Prijs (Incl. BTW) | € 41,85 |
Inhoud | 5000 gr |
Fabrikant | Revogan |
Gamma: | Nogluten |
Subgamma: | Nogluten Broodmix |
Gebruik: | Humaan |
Type: | Voedingssupplementen |
Farmaceutische vorm: | Poeder |
Type gebruiker: | Alle |
GLUTENVRIJ BROOD Dosering: 500 g meel, 50 g vetstof, 7 g gedroogde gist of 25 g verse gist, 4 dl water op kamertemperatuur, 1 snuifje zout. Nogluten, de zachte vetstof, de gist (verse gist eerst oplossen in een weinig lauw water), het water en het zout in een beslagkom doen. Met een handmixer voorzien van een goede garde (dus geen deeghaak) in de laagste stand mixen tot er geen klonters meer in voorkomen. De bakvorm (handvorm) met inhoud 1l, invetten en vullen met het deeg. Het deeg afdekken met een warme vochtige handdoek en gedurende 30 min. laten rijzen op een warme plaats. Bak het deeg 30 min. bij 220 graden in een voorverwarmde oven. Na het bakken het brood uit het bakblik halen en op een rooster laten uitdampen. (eventueel bestrijken met warm water)
Zonder GGO Zonder gluten
Bakmengeling
Droog bewaren.Vervaldatum wordt vermeld op de verpakking.
Glutenvrij TARWEzetmeel*, magere MELKpoeder, suiker, stabilisatoren (guargom E412, hydroxypropylmethylcellulose E464), rijsmiddelen (glucono-delta-lacton E575, natriumbicarbonaat E500), zout. * Dit ingrediënt voldoet aan de Codex Alimentarius-norm voor glutenvrije voedingsmiddelen