Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 19%

Mannavital Berberine Platinum V caps 60 - Mannavita

Draagt bij tot het behoud van: een normale glucosespiegel, een normale cholesterolspiegel en een normale triglyceridenspiegel – Ondersteunt de gezondheid van hart en bloedvaten – Ondersteunt de leverfunctie

€ 24,32

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

19% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4663837

Algemene informatie

CNK 4663837
Prijs (Incl. BTW) € 24,32
Fabrikant Mannavita
Gamma Mannavital
Subgamma Mannavital Berberine
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Een aantal planten in de natuur danken hun werkzaamheid aan de bijzondere, intens gele plantenstof berberine. Deze heeft vooral het potentieel om positief in te werken op het celmetabolisme, wat uiteindelijk neerkomt op het beter verwerken van glucose en van de vetstoffen cholesterol en triglyceriden en het verlagen van de spiegels daarvan. Daarmee worden ook hart bloedvaten en leverfunctie ondersteund. Helaas wordt berberine niet zo goed opgenomen in de darmen. Daarom werd voor BERBERINE PLATINUM gekozen voor een extract van Berberis aristata (Houtkurkuma) dat via de 'fytosoomtechniek' door omhulling met zonnebloemlecithine en erwteiwit uitstekend wordt opgenomen.

Eigenschappen

Glutenvrij niet gecertificeerd - Platinum fyto

Indicatie

glucosespiegel, cholesterolspiegel en triglyceridenspiegel
2 capsules per dag, in te nemen voor het middagmaal en het avondmaal, met een glas water.
550 mg Berberinefytosoom (Berbevis®), met als werkzame componenten: - 188 mg berberine (2 caps = 376 mg) - 121 mg erwt-eiwit (2 caps = 242 mg) - 93,5 mg zonnebloemlecithine (2 caps = 187 mg) - 88 mg druivenpittenextract (2 caps = 132 mg) Hulpstoffen: hydroxypropylmethylcellulose (omhulsel), hydroxypropylcellulose (stabilisator), siliciumdioxide (stabilisator), raapzaadolie (Brassica rapa).

Medibib newsletter