Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie
Promotie 18%

Aspartic Acid L 500 mg 120 Capsule Hildegard - Methaphyto

Asparticzuur is een niet-essentieel aminozuur: het wordt door ons lichaam gesynthetiseerd. Hij heeft verschillende functies binnen de organisatie: Helpt bij het verminderen van bijwerkingen bij het stoppen met drugsgebruik Speelt een rol in energieproductiecycli Neemt deel aan de synthese van DNA, RNA, immunoglobulinen en antilichamen (waardoor we ons kunnen verdedigen tegen virussen, parasieten en infecties) Bevordert de verwijdering van overtollige ammoniak (uitstekend ontgiftingsmiddel) Verhoogt de weerstand tegen vermoeidheid.

€ 22,14

Extra korting van 4% vanaf 3 dezelfde producten

18% lager dan de apotheekadviesprijs

Productnummer: 4653440

Algemene informatie

CNK 4653440
Prijs (Incl. BTW) € 22,14
Fabrikant Methaphyto
Gamma Aspartic
Subgamma L-Aspartic Acid
Gebruik Humaan
Inhoud 120
Farmaceutische vorm Gellules
Type Voedingssupplement
Asparticuur is een niet-essentieel aminozuur: het wordt door ons lichaam gesynthetiseerd. Hij heeft verschillende functies binnen de organisatie: Helpt bij het verminderen van bijwerkingen bij het stoppen met drugsgebruik Speelt een rol in energieproductiecycli Neemt deel aan de synthese van DNA, RNA, immunoglobulinen en antilichamen (waardoor we ons kunnen verdedigen tegen virussen, parasieten en infecties) Bevordert de verwijdering van overtollige ammoniak (uitstekend ontgiftingsmiddel) Verhoogt de weerstand tegen vermoeidheid. Wat is de werking van asparticzuur in het lichaam? Asparticzuur werkt in op de hersenen. Het verbetert ook het uithoudingsvermogen en neemt deel aan het immuunsysteem. Het is een zoetstof met een suikersmaak. Aspartic zuurtekort en aanbevolen dosering Aspartic zuurtekorten kunnen leiden tot verschillende symptomen: Depressies Chronische vermoeidheid De aanbevolen dosis asparticzuur is ongeveer 500 tot 2000 mg/dag. Waar is asparticezuur te vinden? Het komt voornamelijk voor in de volgende producten: Zuivelproducten Rundvlees, gevogelte, vis Peulvruchten
1 capsule per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaring

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis. Best in de originele verpakking bewaren.
Aspartique acid 500 mg Nut Nr AS 3792/3

Medibib newsletter