Gecertifieerde online apotheek
Gratis parcelshop levering boven €29
9,1
Klantenbeoordeling
Beveiligde betaling, ook bankoverschrijving
Advies & informatie

Puressentiel Box Mini Verstuiving 3X10 ml

€ 24,95

We brengen u graag op de hoogte van zodra het artikel beschikbaar is.

Productnummer: 4511747

Algemene informatie

CNK 4511747
Fabrikant Puressentiel
Gamma Puressentiel
Subgamma Puressentiel Box
Gebruik Humaan
Inhoud 3x10 ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Medisch hulpmiddel

Het is het ideale geschenk om uw eigen olfactorische ambiance te testen en te creëren volgens uw wensen voor de eindejaarsfeesten. U hoeft het niet in te pakken, maar maakt de verklarende band los en schuift hem in de omringende doos voor een verrassingseffect. Het is een klein gebaar voor het milieu en een geweldig cadeau-idee voor degenen die graag het woord verspreiden.

De My 3 Moments of Well-Being Geschenkset bestaat uit :
- 1 Cocooning Diffusion Complex 10ml, dat een warme en troostende sfeer creëert.
- 1 Happy Diffusion Complex 10ml, dat uw omgeving parfumeert met vrolijke, zachte, bloemige, zonnige en zoete noten om een bel van geluk te bieden.
- 1 Positive Energy Diffusion Complex 10ml, dat u helpt verticaliteit en centrering te vinden om een perfecte harmonie van lichaam en geest te bereiken.

Te gebruiken met een Puressentiel® diffuser. Niet te sterk verhitten, want dan kunnen de actieve bestanddelen verloren gaan. Volg zorgvuldig het aanbevolen gebruik en het advies van een gezondheidswerker. Niet gebruiken in aanwezigheid van een kind jonger dan 1 jaar. Wacht 30 minuten voordat je het kind weer in de kamer zet.

Medibib newsletter