Arkopharma

Arkoroyal Koninginnenbrij 1000Mg Caps 30

€ 14,18

  • 25% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Arkoroyal® Capsules Konininginnenbrij is het eerste capsuleformaat in het assortiment dat een hoge dosering per inname combineert voor gebruiksgemak! Het levert 1000 mg gevriesdroogde Konininginnenbrij danzkzij 2 capsules per dag. Het wordt aanbevolen aan het begin van de winter, maar ook tijdens seizoenswisselingen.

Arkoroyal® Capsules Koninginnenbrij wordt in het bijzonder aanbevolen voor degenen die niet van de smaak van Koninginnenbrij houden: een capsule die snel en gemakkelijk kan worden ingeslikt.

CNK 4415378
Prijs (Incl. BTW) € 14,18
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arkoroyal
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

Vanaf 6 jaar: 2 capsules per dag innemen. Het gebruik kan verschillende keren per jaar herhaald worden, vooral bij de seizoenswisselingen.

Eigenschappen

Het eerste label voor verantwoorde bijenteelt Arkoroyal®, een pionier, heeft het 1e label voor verantwoorde bijenteelt verkregen, dat wordt toegekend door een erkende onafhankelijke instantie en dat een Koninginnenbrij garandeert: eersteklas kwaliteit, van een milieu zonder vervuiling dankzij de regelmatige controle van de lucht-, water- en bodemkwaliteit 20 km² rond de bijenkorven van ARKOPHARMA, 100% afkomstig van bijen die gevoed worden met uitsluitend natuurlijke of biologische voeding. Het label " Verantwoorde Bijenteelt " respecteert ook een ethisch handvest (arbeidsvoorwaarden, beloning, leven) ten aanzien van de kleine partner-imkers.

Indicatie

Immuniteit / Weerstand

Contra indicatie

Niet aanbevolen voor mensen die allergisch of gevoelig zijn voor één van de ingrediënten.

Koninginnenbrij bevat een groot deel water, maar ook suikers, eiwitten, lipiden, mineralen en vitaminen, alsmede een groot aantal stoffen zoals 10-HDA (10-hydroxydecaanzuur) en 10-H2DA (10-hydroxy-2-decaanzuur). Ingrediënten: Tarwekiemolie - Gevriesdroogde Koninginnenbrij - Antiklontermiddel: bijenwas - Antioxidant: tocoferolacetaat. Enveloppe : Gélatine – Glycérol – Colorant : caramel ordinaire. Omhulsel: Gelatine - Glycerol - Kleur: gewone karamel. Gemiddelde voedingsinformatie voor 2 capsules: Gevriesdroogde Koninginnebrij 334 mg