3M

Nexcare 3M Duo Pleister Assorti 40 - 3M

€ 11,33

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Ervaar de volgende keer wanneer u kleine wondjes of schaafplekken ontdekt, een pleister zoals die zou moeten zijn: sterk, maar toch zacht. Met Nexcare™ DUO pleisters hoeft u niet langer een compromis te zoeken tussen pijnloze verwijdering of een pleister die op zijn plaats blijft zitten totdat hij eraf mag. U krijgt nu het beste van beide. Zeg maar dag tegen die grimas! De lang houdende kleeflaag houdt de pleister tot wel 24 uur op zijn plaats, maar is zacht genoeg om gemakkelijk verwijderd te worden zonder lijmresten achter te laten. De flexibele strips passen zich aan de vorm van de huid aan: ze rekken en buigen met uw bewegingen mee, terwijl het kompres de wond beschermt. 360°-afsluiting rondom het kompres bedekt en beschermt kleine wondjes. Nexcare™ DUO-pleisters mogen niet ontbreken in uw EHBO-kit.

CNK 4354593
Prijs (Incl. BTW) € 11,33
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3M Duo
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Pleister
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Blijft tot wel 24 uur lang zitten Pijnvrije verwijdering Ademend en flexibel weefsel Waterbestendig, blijft zitten tijdens het wassen van uw handen Bevat geen natuurlijk rubberlatex Eén verpakking bevat 40 pleisters: 6 stuks van 24 x 29 mm, 16 stuks van 22 x 57 mm, 16 stuks van 29 x 76 mm, 2 stuks van 51 x 102 mm

Indicatie

Nexcare™ DUO pleisters zijn de juiste keuze als u geen compromis wilt sluiten tussen pleisters die stevig blijven zitten en pleisters die u pijnloos kunt verwijderen. Deze pleisters zijn ongelooflijk sterk en verbazingwekkend zacht. Ze blijven tot wel 24 uur lang stevig zitten en zijn gemaakt met onze eigen silicone kleeflaag voor pijnloze verwijdering. 360°-afsluiting rondom het kompres biedt bescherming voor de hele wond. Hoort thuis in elke EHBO-set.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Bevat geen natuurlijk rubberlatex