Aboca

Sollievo Physiolax Comp 27 - Aboca

€ 8,82

  • 22% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Sollievo PhysioLax is een product voor de behandeling van constipatie. De werking van het product is gebaseerd op een synergetisch effect van de aanwezige stoffen, die inwerken op de talrijke darmfuncties om de normale darmpassage regelen. Sollievo PhysioLax werkt dus met een niet-farmacologisch werkingsmechanisme.

CNK 4343968
Prijs (Incl. BTW) € 8,82
Fabrikant Aboca
Gamma Sollievo
Subgamma Sollievo Physiolax
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

De aanbevolen dosering is zo nodig 1 à 3 tabletten, 's avonds met een groot glas water in te nemen. De juiste dosering is het minimum dat voldoende is om de darmpassage te bevorderen zonder dat dit vloeibare ontlasting veroorzaakt. Hij kan dus aan de persoonlijke behoeften aangepast worden. Het product wordt aanbevolen vanaf de leeftijd van 12 jaar. Om de darmpassage te bevorderen wordt aangeraden overdag veel te drinken, de juiste hoeveelheid vezelrijk voedsel te eten en te bewegen.

Eigenschappen

Vanaf 12 jaar. 100 % natuurlijk.

Indicatie

Behandeling van constipatie.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor een of meer componenten. De maximaal aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Complex Sollievo Physiolax (uit senna, cichorei, venkel, paardenbloem, karwij en komijn) 420 mg/per tablet Sollievo PhysioLax is gevalideerd aan de hand van de volgende parameters: Digitale, metabolomische vingerafdruk met behulp van NIR-technologie (near-infrared spectroscopy) ter bevestiging van de standaardisering van de samenstelling van het product CONFORM Hechtingstest ter bevestiging van de barrière- en beschermende werking op de darmcellen CONFORM Polyfenolcomplex met flavonoïden en sennosiden ≥ 3,1%