3M

Nexcare 3M Blister Plaster Foot Care 6 - 3M

€ 8,25

  • 6% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Het is verbazingwekkend hoe een kleine blaar uw wereld op zijn kop kan zetten. Ga met een gerust hart de dag door met Nexcare™ Blaarpleisters. Deze ultradunne pleister bestaat uit een wondkussen dat vocht van open wonden en blaren absorbeert en wrijving van schoenen vermindert, zodat u kan herstellen. Met de waterbestendige kleeflaag blijven deze pleisters goed zitten onder de douche. Ze zijn bij uitstek geschikt voor een drukke levensstijl en bijna onzichtbaar. De dag gaat gewoon door, dus bescherm uzelf met Nexcare™ Blaarpleisters.

CNK 4236071
Prijs (Incl. BTW) € 8,25
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3M Blister
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Pleister
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Sterke kleeflaag blijft goed zitten voor langdurig comfort Waterbestendig ontwerp dat blijft zitten onder de douche Ultradun, bijna onzichtbaar Zacht kussen dat schokken absorbeert Vermindert wrijving van schoenen Elke verpakking bevat 6 pleisters: 2 stuks - 26 mm x 70 mm, 4 stuks - 45 mm x 70 mm

Indicatie

Nexcare™ Blister pleisters zijn ideaal voor kleine snij-, schaaf- en brandwonden en blaren. Gemaakt van ultradun, rekbaar materiaal dat met u meebeweegt en waterdichte, zachte bescherming biedt tegen blaren. Voorzien van een zacht kussen dat schokken absorbeert. Het is zacht, comfortabel, flexibel en waterbestendig.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.