3M

Nexcare 3M Aqua Clear Maxi Wtp 5 - 3M

€ 7,32

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Nexcare™ Aqua Clear Waterbestendige pleisters zijn ontworpen om in natte omstandigheden op hun plaats te blijven, om water tegen te houden en om tijdens buitenactiviteiten kleine verwondingen zoals schaaf- en snijwonden en blaren te beschermen. Ultradunne, ademende constructie met 360° bescherming tegen water, vuil en bacteriën om infectie te voorkomen. Met een transparante, flexibele rug en niet-klevend wondkussen, blijven deze pleisters tot 12 uur lang op elk moment van de dag comfortabel zitten. Nexcare™ Aqua Clear Waterbestendige pleisters bieden betrouwbare wondverzorging zonder dat u uw dagelijkse activiteiten hoeft te onderbreken en verdienen daarom een plekje in elke EHBO-set.

CNK 4236055
Prijs (Incl. BTW) € 7,32
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3m Aqua
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Pleister
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

-Waterbestendig ontwerp dat op de huid blijft zitten in het bad, onder de douche en in het zwembad - Blijft tot wel 12 uur lang zitten -360° bescherming rond het wondkussen - Een comfortabel, transparant ontwerp dat perfect past bij uw huidskleur - Bevat geen natuurlijk rubberlatex - Elke verpakking bevat 5 pleisters: 60 mm x 88 mm

Indicatie

Nexcare™ Aqua Clear Waterproof pleisters houden water, vuil en bacteriën tegen en zijn bij uitstek geschikt voor zwemmen, tuinieren, kanoën, vissen, watersporten en handwasjes. Nexcare™ Aqua Clear Waterproof pleisters hebben een bieden 360° bescherming, zijn gemaakt van transparant materiaal dat de huid laat ademen en bieden optimale bescherming tegen water, vuil en bacteriën die infecties kunnen veroorzaken. Nexcare™ Aqua Clear Waterbestendige pleisters zijn onmisbaar in iedere EHBO-set en zijn ideaal om oppervlakkige verwondingen zoals snij- en schaafwonden te behandelen.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Bevat geen natuurlijk rubberlatex