3M

Nexcare 3M Aqua Clear Wtp Assortiment 14 - 3M

€ 5,63

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Nexcare™ Aqua Clear Waterbestendige pleisters zijn ontworpen om in natte omstandigheden op hun plaats te blijven, om water tegen te houden en om tijdens buitenactiviteiten kleine verwondingen zoals schaaf- en snijwonden en blaren te beschermen. Ultradunne, ademende constructie met 360° bescherming tegen water, vuil en bacteriën om infectie te voorkomen. Met een transparante, flexibele rug en niet-klevend wondkussen, blijven deze pleisters tot 12 uur lang op elk moment van de dag comfortabel zitten. Nexcare™ Aqua Clear Waterbestendige pleisters bieden betrouwbare wondverzorging zonder dat u uw dagelijkse activiteiten hoeft te onderbreken en verdienen daarom een plekje in elke EHBO-set.

CNK 4236048
Prijs (Incl. BTW) € 5,63
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3m Aqua
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Pleister
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Waterbestendig ontwerp dat op de huid blijft zitten in het bad, onder de douche en in het zwembad Blijft tot wel 12 uur lang zitten 360° bescherming rond het wondkussen Een comfortabel, transparant ontwerp dat perfect past bij uw huidskleur Bevat geen natuurlijk rubberlatex Elke verpakking bevat 14 pleisters: 6 stuks van 22 x 27 mm, 6 stuks van 26 x 57 mm en 2 stuks van 31 x 63 mm

Indicatie

Nexcare™ Aqua Clear Waterbestendige pleisters zijn onmisbaar in iedere EHBO-set en zijn ideaal om oppervlakkige verwondingen zoals snij- en schaafwonden te behandelen.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Bevat geen natuurlijk rubberlatex