Aboca

Natura Mix Adv. Soutien Zakje 20 Aboca - Aboca

€ 14,74

  • 22% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Met koninginnenbrij en Cyanidin-3 (mix van zacht fruit). Met acerola, bron van vitamine C, wat bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Geschikt voor kinderen en volwassenen. Perioden van vermoeidheid. Veranderingen van seizoen. Veeleisende dagelijkse activiteiten.

Natura Mix Advanced Ondersteuning is een 100% natuurlijk product, wat bevestigd is door de geavanceerde wetenschappelijke platformen van het onderzoek van Aboca, die het mogelijk hebben gemaakt om de klassen van stoffen in het product te identificeren zoals vitaminen, lipiden, anthocyanen, andere flavonoïden, mineralen en aminozuren, die van nature aanwezig zijn in koninginnenbrij, acerola en Cyanidin-3 (mix van zacht fruit). Natura Mix Advanced Ondersteuning draagt dankzij de vitamine C in het acerola-extract bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid en een goede werking van het immuunsysteem. Het product bevat bovendien de exclusieve koninginnenbrij van Aboca, die uit 600 mg verse koninginnenbrij gevriesdroogd is.

De formulering is verrijkt met een mix van zacht fruit, Cyanidin-3 met een hoog gehalte aan anthocyanen, bestaande uit de gevriesdroogde sappen van bosbessen, vlierbessen en bramen, die speciaal geselecteerd zijn vanwege hun werkingssynergie. Het gevriesdroogde sap van bosbessen heeft met name een antioxiderende werking en het gevriesdroogde sap van vlierbessen ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam. Vanwege deze kenmerken is Natura Mix Advanced Ondersteuning geschikt in de volgende gevallen:

  • perioden van vermoeidheid
  • veranderingen van seizoen
  • eeleisende dagelijkse activiteiten.

Natura Mix advanced Ondersteuningis ideaal voor kinderen en ook geschikt voor volwassenen die ondersteuning nodig hebben zonder componenten die onrust kunnen veroorzaken of de slaap belemmeren.

CNK 4181491
Prijs (Incl. BTW) € 14,74
Fabrikant Aboca
Gamma Natura
Subgamma Natura Mix
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Zakje
Type Voedingssupplement

Bij kinderen onder de 6 jaar wordt aanbevolen 1 zakje per dag in te nemen en boven de 6 jaar en bij volwassenen 2 zakjes, bij voorkeur 's morgens. De inhoud van het zakje kan direct in de mond oplossen of met water, vruchtensap of yoghurt verdund worden.

Contra indicatie

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Supplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en moeten worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl. Het product moet buiten bereik van kinderen worden gehouden. VOORZORGSMAATREGELEN BIJ GEBRUIK Om het product bij zuigelingen en peuters te gebruiken is het raadzaam om het advies van een arts in te winnen.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Rietsuiker, gevriesdroogde koninginnenbrij, acerola (Malpighia punicifolia) gevriesdroogd vruchtensap, inuline uit cichorei (Cichorium intybus) wortel, natuurlijk aroma, bosbessen (Vaccinium myrtillus) gevriesdroogd vruchtensap, vlierbessen (Sambucus nigra) gevriesdroogd vruchtensap, acaciagom, bramen (Rubus fruticosus) gevriesdroogd vruchtensap, bosbessen (Vaccinium myrtillus) droog vruchtenextract. HOEVEELHEDEN PER AANBEVOLEN DAGELIJKSE DOSIS - 2 ZAKJES (5 g) Gevriesdroogde koninginnenbrij bestaande uit 10-hydroxydecaanzuur 3,2% wat overeenkomt met 600 mg verse koninginnenbrij 200 mg Acerola, gevriesdroogd vruchtensap titer van vitamine C 7,05% ≥12 mg/ 2 zakjes (15% NRV*) 170 mg Cyanidin-3 bestaande uit: 221,3 mg Bosbessen, gevriesdroogd vruchtensap + droog extract 97,50 mg Vlierbessen, gevriesdroogd vruchtensap 82,50 mg Bramen, gevriesdroogd vruchtensap 41,3 mg titer van de totale anthocyanosiden 3,4% 7,5 mg