3M

Nexcare 3M Coldhot Therapy Pack Flex Th. 235X110Mm - 3M

€ 20,62

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Pijn en ontsteking verzachten zonder medicijnen, dankzij thermotherapie van onze Nexcare ColdHot Therapy Packs. Onze kompressen kunnen worden gebruikt voor warmte of kou en zijn een gebruiksvriendelijke oplossing voor mensen die een behandeling zonder medicijnen willen. De producten kunnen in het vriesvak of de koelkast worden gelegd en kunnen worden verwarmd in warm water of de magnetron. Kneed het kompres om de warmte gelijkmatig te verdelen. Doe het gelkompres altijd in de bijgeleverde hoes of in een schone handdoek bij plaatsing op de huid. Onze gelpack wordt geleverd met een beschermhoes voor snel/gemakkelijk en aangenaam gebruik en om uw huid te beschermen. De hoogwaardige Thinsulate™-laag helpt om de gewenste temperatuur van het kompres langer te behouden. Gelpack, verdeeld in 3 afzonderlijke kussens voor een betere flexibiliteit bij het aanbrengen op lichaamsdelen, met name bij het omwikkelen van arm of been. De verstelbare, elastische band biedt een stabiele en veilige grip.

CNK 4172235
Prijs (Incl. BTW) € 20,62
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3m Coldhot
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Materiaal
Type Medisch hulpmiddel

Pas een behandeling met koude toe om zwelling door verstuiking of kneuzing te verminderen. Pas warmte toe bij spierkrampen en pijnverlichting bij krampen, stijfheid of gespannen spieren.

Eigenschappen

Medicijnvrije thermotherapie Gebruik koudetherapie bij verstuikingen van bijv. de enkel; verrekte spieren in been/arm na sportactiviteiten; zwelling door kneuzing van bijv. de knie, verrekte banden Medicijnvrije thermotherapie Herbruikbaar kompres met niet-giftige gel – veilig voor het hele gezin Bevat geen natuurlijk rubberlatex

Indicatie

Nexcare™ ColdHot Therapy Pack Flexible is bedoeld om het lichaam oppervlakkig te verwarmen of te koelen. Koudetherapie vermindert zwellingen, ontstekingen en pijn. Warmtetherapie vermindert pijn, kalmeert en ontspant. De gel is niet-giftig en veilig voor het hele gezin.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Bevat geen natuurlijk rubberlatex