3M

Nexcare 3M Tattoo Wtp 26Mm X 57Mm 1Maat 10 - 3M

€ 4,94

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Nexcare™ waterbestendige pleisters hebben kindvriendelijke ontwerpen om kleine schaafwonden en snijwonden te beschermen met een glimlach. Deze waterdichte pleisters vormen een afdichting van 360 graden om water, vuil en bacteriën die infecties kunnen veroorzaken buiten te houden. Energieke kinderen die graag overal rondrennen, zullen hier en daar zeker eens een smak maken. Wees ze een stap voor en haal alvast de waterbestendige bescherming en kindvriendelijke look van de Nexcare™ waterbestendige pleisters in huis.

CNK 4156584
Prijs (Incl. BTW) € 4,94
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3M Tattoo
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Strip
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

-Ademende, flexibele waterbestendige pleisters - Blijft tot wel 12 uur lang zitten -Biedt bescherming tegen water, vuil en bacteriën - Afdichting van 360 graden helpt infecties te voorkomen - Bevat geen natuurlijk rubberlatex - Elke verpakking bevat 10 pleisters van: 26 x 57 mm.

Indicatie

Nexcare™ Waterbestendige pleisters zijn perfect voor kleine wonden zoals snijwonden, schaafwonden en blaren. Kinderen zijn dol op de felle, vrolijke smiley's van onze Nexcare™ waterbestendige pleisters, terwijl ouders dol zijn op hun doeltreffendheid. De diamantvorm sluit het kompres helemaal af om water, vuil en ziektekiemen, die tot infecties kunnen leiden, tegen te houden. Deze kinderpleisters (voor kinderen van alle leeftijden!) zijn sterk en blijven zitten tijdens het spelen, handen wassen, zwemmen en andere wateractiviteiten. Nexcare™ waterbestendige pleisters zijn perfect voor kleine wonden zoals snijwonden, schaafwonden en blaren.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Bevat geen natuurlijk rubberlatex