Aboca

Fitonasal Spray Concentre 30 ml - Aboca

€ 10,01

  • 23% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Geconcentreerde Fitonasal Spray is een beschermend, ontzwellend middel, dat kan worden gebruikt in het geval van verkoudheid, allergie en in het algemeen, bij verstopping en irritatie van de neusholtes, zowel bij acute als chronische problemen. Geconcentreerde Fitonasal Spray is een product dat zijn werking te danken heeft aan alle bestanddelen van de formule. Hierbij is TANNISAL-FL van bijzonder belang, een moleculair complex bestaande uit tannines, flavonoïden en steenzout, dat er samen met plantaardige glycerine voor zorgt dat het product de volgende werking heeft:

1. een niet-farmacologische, ontzwellende werking, te danken aan:

  • de lokale adstringerende werking, die plaatsvindt dankzij de niet-specifieke interactie tussen het product en de proteïnen, waaronder de ontstekingsproteïne bradykinine aanwezig in de neusvloeistoffen, waardoor deze kan worden verwijderd;
  • de evenwichtige en gestandaardiseerde osmolaliteit (750 mOsm/kg): dit helpt het vocht uit het verstopte slijmvlies aan te trekken, het slijm vloeibaar te maken en de verwijdering ervan te vergemakkelijken, ook door de neusholte fysiek te spoelen zonder irritatie en droogte te veroorzaken;

2. een beschermend effect dankzij de slijmhechtende en antioxiderende werking, die helpt de epitheelbarrière intact te houden en het slijmvlies te herstellen.

De natuurlijke aroma's van eucalyptus en munt zorgen voor een aangenaam fris gevoel. Geconcentreerde Fitonasal Spray bevat geen ontzwellende vaatvernauwers en veroorzaakt dankzij zijn niet-farmacologische werkingsmechanisme geen gewenning. Het droogt het slijmvlies niet uit, irriteert niet en is geschikt voor frequent gebruik, ook gedurende langere tijd. De houdbaarheid van het product wordt geboden door het productieproces met steriliserend filtersysteem en verpakking in een microbiologisch gecontroleerde omgeving, zonder het gebruik van conserveermiddelen.

CNK 3984382
Prijs (Incl. BTW) € 10,01
Fabrikant Aboca
Gamma Fitonasal
Subgamma Fitonasal Spray
Gebruik Humaan
Inhoud 30 ml
Farmaceutische vorm Spray
Type Medisch hulpmiddel

Dosering volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 keer per neusgat sprayen, de neus snuiten en de toediening herhalen. Dosering kinderen van 6 tot 12 jaar: 1 keer per neusgat sprayen, de neus snuiten en de toediening herhalen. De verstuiver na elk gebruik met een vochtige, schone doek reinigen en goed afdrogen. Het wordt aanbevolen Geconcentreerde Fitonasal Spray meerdere keren per dag, ook binnen korte tijd, toe te dienen en de toediening voor het slapengaan te herhalen.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.