Aboca

Salvigorge 2act Spray Alcohol 30 ml - Aboca

€ 10,30

  • 22% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Salvigorge 2Act kalmeert pijn en irritatie dankzij een beschermende werking op het slijmvlies van de mond- en keelholte.

Salvigorge 2Act alcoholvrije spray is bij keelpijn geschikt voor de behandeling van irritaties en ontstekingen van de mond- en keelholte, die kunnen zijn veroorzaakt door virussen, bacteriën, allergenen of door het contact met irriterende externe factoren (rook, smog, stof).
Het product is ook geschikt bij verkoudheden waarbij neusafscheidingen in de keel stromen en irritatie veroorzaken.
Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Salvigorge 2Act alcoholvrije spray mag vanwege zijn werkingsmechanisme ook in combinatie met door de arts voorgeschreven farmacologische behandelingen worden gebruikt.

WERKING
Salvigorge 2Act werkt dankzij zijn plantaardig moleculair complex ActiFilm DOL op pijn, branderigheid en slikproblemen door het slijmvlies tegen irritatie-opwekkende factoren te beschermen. ActiFilm DOL bestaat uit tannines, harsen, polysachariden en flavonoïden en vormt een laag met barrière-effect met een dubbele werking:

  • beschermt het slijmvliesoppervlak
  • normaliseert het slijmvlies

Het product is glutenvrij en heeft een lekkere bosvruchten- en bramensmaak.

CNK 3776341
Prijs (Incl. BTW) € 10,30
Fabrikant Aboca
Gamma Salvigorge
Subgamma Salvigorge 2act
Gebruik Humaan
Inhoud 30 ml
Farmaceutische vorm Spray
Type Voedingssupplement

Aanbevolen dosering in de mond- en keelholte: 4 maal sprayen tot 4 maal daags voor kinderen (van 1 tot 6 jaar); 4 maal sprayen tot 8 maal daags voor volwassenen en kinderen (ouder dan 6 jaar). Bij kleine kinderen kan het product op de binnenzijden van de wangen worden gespoten om een geleidelijke toediening te bevorderen.De flacon schudden voor gebruik. De verpakking bevat een verstuiver in een verzegeld zakje. Verwijder bij het eerste gebruik de aluminium dop op de flacon en plaats de verstuiver.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

SAMENSTELLING Functionele bestanddelen:Actifilm DOL, plantaardig moleculair complex bestaat uit: tannine- en flavonoïdefractie van agrimonie, polysacharidefractie van aloë vera bladgel en harsfractie van mirre. Bevat tevens: plantaardige glycerine, water, appelsap, citroensap, natuurlijke aroma's van bosvruchten en bramen en xanthaangom