Aboca

Neobianacid Dm Tabletten 14 - Aboca

€ 8,82

  • 22% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

NeoBianacid Maagzuur en Refux is een medisch hulpmiddel op basis van plantaardige en minerale moleculaire complexen, dat het maag- en slokdarmslijmvlies beschermt en kalmeert om het branderige gevoel, de maagpijn en het zuur, d.w.z. de typische symptomen van irritatie en ontsteking van het slijmvlies, snel tegen te gaan

CNK 3759180
Prijs (Incl. BTW) € 8,82
Fabrikant Aboca
Gamma Neobianacid
Subgamma Neobianacid Dm
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Tabletten
Type Voedingssupplement

Één tablet langzaam in de mond laten smelten wanneer de behoefte zich voordoet. Bij gastro-oesofageale reflux na de hoofdmaaltijden en voor het slapengaan één tablet innemen. Bij een branderig en zwaar gevoel wegens spijsverteringsproblemen (dyspepsie) na de maaltijd één tablet innemen.

Indicatie

INDICATIES NeoBianacid Maagzuur en Refux behandelt problemen verbonden aan maagzuur, zoals een branderig gevoel, maagpijn, oprispingen en gastritis. Het is ook geschikt voor de behandeling van symptomen verbonden aan dyspepsie (verteringsstoringen), zoals brandend maagzuur en een opgeblazen en zwaar gevoel. NeoBianacid Maagzuur en Refux kan gebruikt worden als een preventie in situaties waarbij het slijmvlies kan worden geïrriteerd (inname van niet-steroïde ontstekingsremmers / pijnstillers, in periodes die worden gekenmerkt door lichamelijke en geestelijke stress, tijdens seizoensovergangen, verkeerde voeding en ongepaste levensstijl). Het product kan ook worden gebruikt tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding, alsook door kinderen ouder dan 6 jaar. NeoBianacid Maagzuur en Refux is een glutenvrij product vervaardigd met ingrediënten uit de biologische landbouw en heeft een aangename smaak.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor een of meer componenten. Een arts raadplegen als de symptomen aanhouden. Wij raden aan het product minstens twee uur na de inname van geneesmiddelen, vooral tetracyclines, in te nemen. De hoeveelheid glycyrrhizine afkomstig van Zoethout is lager dan de hoeveelheid die een mogelijke bloeddrukverhoging kan veroorzaken.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Bestanddelen zoals: • Poliprotect: Synergetisch moleculair complex van polysachariden* en natuurlijke mineralen Limestone en Nahcoliet Titer van polysachariden (molecuulgewicht >20.000 Dalton) ≥ 7,6% (40 mg per tablet) • Flavonoïsche fractie* Bevat verder: Rietsuiker*, Arabische gom, Natuurlijk muntaroma. *Ingrediënt uit de Biologische Landbouw