3M

Futuro Therapeutische Ondersteuning Van De Voetboog 48510, Aanpasbaar - 3M

€ 24,67

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Als u pijn in de voetboog hebt als gevolg van fasciitis plantaris, loopt u mogelijk kortere afstanden en geniet u niet meer van alledaagse activiteiten. De FUTURO™ Therapeutische voetboogondersteuning biedt aanpasbare ondersteuning op maat met verwijderbare inserts en zorgt voor comfortabele compressie met rekkende, ademende materialen. Ontworpen om met of zonder schoenen te worden gedragen voor veelzijdig comfort. U bent niet iemand die zich door pijn in de voetboog laat weerhouden; dus neem een proactieve benadering met de FUTURO™ Therapeutische voetboogondersteuning.

CNK 3718897
Prijs (Incl. BTW) € 24,67
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Therapeutische
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Helpt voeten met symptomen van fasciitis plantaris te ondersteunen Ideaal voor ondersteuning overdag, tijdens het sporten en dagelijkse activiteiten Twee uitneembare voetboogstukken voor ondersteuning op maat Dun profiel, kan worden gedragen met of zonder sokken en/of schoenen Biedt compressie, ondersteuning en demping Ademend materiaal Verstelbaar Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ondersteunt de voet, voetboog en hiel Eén steun per voet

Indicatie

De FUTURO™ Therapeutische voetboogondersteuning biedt ondersteuning aan de voet, voetboog en hiel bij pijn door fasciitis plantaris.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Thermoplastic elastomer, polypropylene, nylon, polyester, polyurethane, spandex