Arkopharma

Arkofluide Programma Detox Ampullen 30 - Arkopharma

€ 29,70

  • 25% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Arkofluides® Detox programma is een voedingssupplement speciaal geformuleerd om te helpen ontgiften, de toxines uit het lichaam te elimineren en de huid te doen stralen.

CNK 3631744
Prijs (Incl. BTW) € 29,70
Fabrikant Arkopharma
Gamma Arkofluide
Subgamma Arkofluide Programma
Gebruik Humaan
Inhoud 30
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Voedingssupplement

GEBRUIKSAANWIJZING Voedingssupplement. Voorbehouden aan volwassenen. 1 ampul per dag. Het is mogelijk om de inname meerdere malen per jaar te hernieuwen. Gebruiksaanwijzing : De ampul schudden vóór het openen. Omwille van het natuurlijke karakter kan een lichte neerslag ontstaan. Dit benadeelt de kwaliteit ervan echter totaal niet. Klop met uw wijsvinger op elk uiteinde van de ampul om ze gemakkelijker te breken. Breek met behulp van een vel keukenrolpapier het 1e uiteinde af buiten het glas om geen scherven in het glas te hebben. Draai de ampul om en plaats het 1euiteinde boven het glas. Breek nu het 2e uiteinde af (niet boven het glas) met behulp van een vel keukenrolpapier. Laat de vloeistof uit de ampul lopen. Voeg een half glas water of vruchtensap toe (125 ml).

Eigenschappen

3 stappen voor een Detox programma op basis BIO-planten 1. Arkofluides Leverdrainerend : 10 DAGEN om uw lever te zuiveren en voor te bereiden: Artisjok helpt de toxines en vetten ter hoogte van de lever te elimineren. Grote engelwortel is nuttig bij een opgeblazen gevoel en Rozemarijn draagt bij tot een comfortabele spijsvertering. Rammenas vervolledigt deze combinatie. 2. Arkofluides Nierzuiverend : 10 DAGEN om de drainage te bevorderen en de nierzuiverende functies te stimuleren: De bessen van Gewone vlier, met bloedzuiverende eigenschappen, helpen het lichaam zuiveren van zijn toxines en Paardenbloem helpt bij de eliminatie van water. Rammenas en Citroen vervolledigen deze combinatie. 3. Arkofluides Huidzuiverend : 10 DAGEN om uw huid te helpen ontgiften en zuiveren. Grote klis helpt een zuivere en verzachte huid te behouden. De drainerende eigenschappen van Brandnetel helpen het algemene uitzicht van de huid te verbeteren en een gezonde en mooie huid te behouden. Gegarandeerd zonder zoetstof, zonder bewaarmiddel en zonder alcohol.

Indicatie

Detox

Contra indicatie

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Detail van ingrediënten Arkofluides Leverdrainerend BIO plantenextract [verkregen uit 315 mg bladeren van BIO Artisjok (Cynara scolymus), 315 mg bladeren van BIO Rozemarijn (Rosmarinus officinalis) en 315 mg wortel van BIO Grote engelwortel (Angelica archangelica) per ampul] – BIO Rammenassap (Raphanus sativus) – Geconcentreerd BIO Appelsap (Malus domestica). Arkofluides Nierzuiverend Extract van de wortel van BIO Paardenbloem (Taraxacum officinale) - Geconcentreerd BIO Appelsap (Malus domestica) - Geconcentreerd BIO Vlierbessensap (Sambuscus nigra) - Geconcentreerd BIO Rammenassap (Raphanus sativus var. niger) - Geconcentreerd BIO Citroensap (Citrus limon). Arkofluides Huidzuiverend BIO plantenextract [verkregen uit 550 mg bovengrondse gedeelten van BIO Brandnetel (Urtica dioica, Urtica urens) en 550 mg wortel van BIO Grote klis (Arctium lappa) per ampul] - BIO Tarwestroop - BIO Blauwe bosbessap (Vaccinium myrtillus) - Geconcentreerd BIO Zwarte aalbessensap (Ribes nigrum). Gemiddelde voedingsinformatie Voor 1 ampul Arkofluides Leverdrainerend Plantenextract 7,4 g Rammenassap 1,6 g Geconcentreerd Appelsap 1,6 g Arkofluides Nierzuiverend Extract van de wortel van Paardenbloem 8,9 g Geconcentreerd Vlierbessensap 460 mg Rammenassap 310 mg Geconcentreerd Citroensap 30 mg Arkofluides Huidzuiverend Plantenextract 8,7 g