Aboca

Grintuss Siroop Pediatric 180 gr - Aboca

€ 13,27

  • 22% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Grintuss is een product op basis van honing en moleculaire complexen dat een beschermende en daardoor kalmerende werking heeft op de bovenste luchtwegen. Het gaat bij droge hoest de irritatie van het slijmvlies tegen en bevordert bij productieve hoest de hydratatie en verwijdering van het slijm. Grintuss is een product met ingrediënten uit de biologische landbouw, zonder gluten en met een lekkere smaak.

CNK 3613361
Prijs (Incl. BTW) € 13,27
Fabrikant Aboca
Gamma Grintuss
Subgamma Grintuss
Gebruik Humaan
Inhoud 180 ml
Farmaceutische vorm Siroop
Type Voedingssupplement

Aanbevolen dosering: twee- tot viermaal per dag 5 ml (één maatlepel) voor kinderen van 1 tot 6 jaar en 10 ml (twee maatlepels) voor kinderen ouder dan 6 jaar. De laatste dosis dient voor het slapengaan te worden ingenomen. Schudden voor gebruik. Maatlepel inbegrepen. De flacon na gebruik goed sluiten en de maatlepel goed spoelen. 
Eenmaal geopend moet het product binnen drie maanden worden opgebruikt.

Indicatie

GrintussPediatric hoestsiroop is geschikt voor de behandeling van droge en productieve hoest bij kinderen vanaf 1 jaar. WERKING: Grintuss beschermt het slijmvlies door de irritatie te kalmeren, hydrateert en helpt het slijm te verwijderen met de volgende werkingsmechanismen: Barrière-effect: vormt een beschermlaagje dat aan het slijmvlies hecht en het beschermt tegen het contact met irriterende stoffen Slijmregulerende werking: bevordert de hydratatie van het slijm en helpt het te verwijderen Smerende werking: vermindert de wrijving in de keelholte die het hoesten veroorzaakt Grintuss werkt op de hoest zonder hem te onderdrukken. Op deze manier wordt de belangrijkebeschermende functie van het hoesten voor de bovenste luchtwegen gehandhaafd. Grintuss pediatric hoestsiroop is geformuleerd met plantaardige moleculaire complexen zoals harsen, polysachariden en flavonoïden.Deze bestanddelen en de honing geven het product slijmvlieshechtende, beschermende en verzachtende eigenschappen en een erg lekkere smaak.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één of meer componenten. Indien de symptomen niet verbeteren, is het raadzaam een arts te raadplegen. Bewaren bij kamertemperatuur, uit de buurt van warmtebronnen en beschermd tegen licht. Buiten bereik van kinderen houden.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

FUNCTIONELE BESTANDDELEN: Honing*; Moleculair complex van harsen, polysachariden en flavonoïden van grindeliakruid*, smalbladige weegbree* en kerrieplant* (Poliresin®);Titer van polysachariden (molecuulgewicht > 20.000 Dalton) ≥ 20% Bevat tevens: rietsuiker*; water; essentiële oliën van: citroen, zoete sinaasappel, mirte; natuurlijk citroenaroma; Arabische gom; xanthaangom.*Ingrediënt uit de biologische landbouw