Aboca

Grintuss Siroop Volwassen 180 gr - Aboca

€ 13,27

  • 22% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Grintuss is een product op basis van honing en moleculaire complexen dat een beschermende en daardoor kalmerende werking heeft op de bovenste luchtwegen.
Het gaat bij droge hoest de irritatie van het slijmvlies tegen en bevordert bij productieve hoest de hydratatie en verwijdering van het slijm.
Grintuss is een product met ingrediënten uit de biologische landbouw, zonder gluten en met een lekkere smaak.

CNK 3612462
Prijs (Incl. BTW) € 13,27
Fabrikant Aboca
Gamma Grintuss
Subgamma Grintuss
Gebruik Humaan
Inhoud 180 ml
Farmaceutische vorm Siroop
Type Voedingssupplement

Aanbevolen dosering: twee- tot viermaal per dag 10 ml (2 maatlepels). De laatste dosis dient voor het slapengaan te worden ingenomen. Schudden voor gebruik. Maatlepel inbegrepen. De flacon na gebruik goed sluiten en de maatlepel goed spoelen. Eenmaal geopend moet het product binnen drie maanden worden opgebruikt.

Indicatie

Grintuss Adult hoestsiroop is geschikt voor de behandeling van droge en productieve hoest bij volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

FUNCTIONELE BESTANDDELEN: • Honing*; • Moleculair complex van harsen, polysachariden en flavonoïden van grindeliakruid*, smalbladige weegbree* en kerrieplant* (Poliresin®); Titer van polysachariden (molecuulgewicht > 20.000 Dalton) ≥ 20% Bevat tevens: rietsuiker*; water; essentiële oliën van: eucalyptus, steranijs, citroen, natuurlijk citroenaroma; Arabische gom; xanthaangom. *Ingrediënt uit de biologische landbouw