Mayoly Benelux

Meteogaz Poeder Sticks 10 X 1,5 gr

€ 9,50

  • Incl. 21% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

MeteoGaz® is een medisch hulpmiddel dat gasvorming en de symptomen die gepaard gaan met een opgeblazen buik, voorkomt.

MeteoGaz® bestaat uit twee polymeren in gelijke hoeveelheden. Hun adsorberende en tensio actieve eigenschappen lijken vergelijkbaar, maar hun werkingsmechanismen verschillen gedeeltelijk, en de combinatie blijkt synergetisch te werken. Simeticon gaat voornamelijk schuimvorming tegen, door gasbellen te verbreken die zich vormen aan de oppervlakte van de maag-darm-sapafscheidingen, en dan het gas te adsorberen. Polyvinylpolypyrrolidone heeft niet alleen een groot gasadsorberend vermogen, maar vormt ook een fijne beschermingslaag op de darmwand. Dit helpt de irritatie van de gastro-intestinale slijmvliezen die vaak gepaard gaat met de overproductie van gassen, te verminderen.

CNK 3456118
Fabrikant Mayoly Benelux
Gamma Meteogaz
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Poeder
Type Medisch hulpmiddel

- Het is raadzaam om Meteo Gaz® in te nemen tot de symptomen verdwenen zijn - Neem hoogstens twee keer per dag 1 stick, bij voorkeur na het middag- en avondeten - Direct in de mond laten oplossen

Indicatie

Gebruikt om overtollig darmgas te verminderen en bij winderigheid gepaard gaande met een gevoel van ongemak na de maaltijd en met aërofagie (lucht slikken).

Contra indicatie

- Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 15 jaar - Niet gebruiken bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven - De aanbevolen dosis niet overschrijden, dit zou constipatie kunnen veroorzaken - Niet gebruiken in geval van intolerantie voor het product - Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor simeticon of polyvinylpolypyrrolidone, of elk ander bestanddeel van het product

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

MeteoGaz® bevat: simeticon en polyvinylpolypyrrolidone. Hulpstoffen: sorbitol, aardbeiensmaak, siliciumdioxide, citroenzuur, sucralose.