3M

Tegaderm Chg Dressing 8,5cm X 11,5cm 1657r - 3M

€ 398,24

  • Incl. 9% btw

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Door uniek aanbrengframe is Tegaderm Film nauwkeurig en probleemloos aan te brengenTransparant waardoor visuele controle van de insteekopening of wond mogelijk is Ademende' (semi-permeabele) film die zuurstof- en waterdampdoorlaatbaar is. Hierdoor wordt verweking van de huid voorkomen. Hypo-allergeen, latexvrij, zacht voor de huid en houdt katheter of andere hulpmiddelen op zijn plaats Waterproof waardoor waterhydrotherapie, douchen, baden mogelijk is; Barrière voor bacteriën en virussen van buitenaf waardoor infectierisico geminimaliseerd wordt. In vitro test laat zien dat de transparante film een virale barrière geeft voor virussen 27 nm in diameter of groter terwijl de film intact blijft zonder lekkage. Verhoogde kleefkracht; maakt het ook uiterst geschikt voor diaphoretische patiënten Inkeping zorgt voor een goede aansluiting rondom de katheter Verstevigd met non-woven pleistergedeelte voor grotere stabiliteit van de katheter Veilig in gebruik Conformeert naar de huid voor meer patientencomfort Kan tot 7 dagen blijven zitten (of eerder volgens ziekenhuisprotocol)

CNK 3326048
Fabrikant 3M
Gamma Tegaderm
Subgamma Tegaderm Chg
Gebruik Humaan
Farmaceutische vorm Bandage
Type Medisch hulpmiddel
Indicatie

Tegaderm™ Transparant IV Filmverband kan gebruikt voor katheterfixatie ook voor zorgt voor bescherming rondom de insteekopening.