3M

Futuro Polsspalk Custom Dial Links S/m 1 - 3M

€ 57,16

  • Incl. 9% btw

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Deze FUTURO™ omkeerbare polsspalk biedt stevige maar comfortabele steun en bescherming voor zwakke en/of geblesseerde polsen. De spalk is aanbevolen voor het behandelen van het carpal tunnel syndroom*, verstuikingen, artritis, en artrose. De spalk kan de gehele dag gedragen worden, of alleen tijdens activiteiten die de pijn veroorzaken.

CNK 3319779
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Polsspalk
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband

1. Draai het instelwieltje tegen de klok in om de druk te lossen. 2. Schuif de hand in de spalk met de opening gecentreerd boven de pols. 3. De stabilisator is correct gepositioneerd als de duim zich in de duimopening bevindt en als de spalk comfortabel in dehandpalm ligt. 4. Draai de draaiknoppen in de richting van de wijzers van de klok tot de brace strak aansluit, voldoende steun geeft, maar tochcomfortabel zit. Hoe verwijderen: Draai de knoppen tegen dewijzers van de klok in om los te maken.

Eigenschappen

Beperking van de vingersbewegingen van het onderste vingergewricht Het schuimrubber met dubbele dichtheid helpt om de duim te stabiliseren en voelt comfortabel aan. Het merkeigen systeem met draaiknoppen zorgt voor een goede pasvorm en stabilisatie van de pols. Duurzaam regelsysteem en materiaal Ademend, zacht materiaal om de hele dag lang ondersteuning en comfort te bieden Palmair kussentje voor comfortabele steun Speciaal ontworpen voor snel en gemakkelijk gebruik Latexvrij Verkrijgbaar voor rechter- of linkerhand

Indicatie

Carpaal tunnel syndroom, verstuikinge, na immobilisatie

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.