3M

Futuro Omkeerbare Polsspalk 10770, Aanpasbaar - 3M

€ 35,98

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Wanneer uw pols gevoelig is, neem dan de FUTURO™ Omkeerbare Polsspalk voor stabiliserende steun. Een oude blessure die opspeelt of een pols die verstuikt is in de sportschool; deze polsbrace heeft een handpalmsteun voor extra ondersteuning en een handig mouwontwerp voor eenvoudig aan- en uittrekken. Met drie banden stelt u de gewenste mate van steun in en dankzij het ergonomische ontwerp behoudt u volledige mobiliteit in uw vingers. Trek het ondersteunende comfort van de FUTURO™ Omkeerbare polsspalk aan.

CNK 3278041
Prijs (Incl. BTW) € 35,98
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Omkeerbare
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Stabiliseert en ondersteunt pijnlijke, zwakke of geblesseerde polsen Ideaal voor: Ondersteuning bij veelvoorkomende blessures, zoals verstuikingen, overbelasting en symptomen van carpal tunnel-syndroom* Laag uitgesneden, ergonomisch ontwerp voor vrije vingerbewegingen Palmstabilisator voor gemiddelde stabilisatie Lang ontwerp met drie riemen voor een verstelbare pasvorm Ademend materiaal * Artsen raden vaak het gebruik van een rigide polsbrace aan voor behandeling van carpal tunnel-syndroom en andere pijnlijke polsaandoeningen Verstelbaar Goedgekeurd door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals Beoogd gebruik: Ondersteunt een stijve, zwakke of geblesseerde pols Zowel links als rechts te dragen

Indicatie

Biedt matig stabiliserende ondersteuning aan pijnlijke, zwakke en geblesseerde polsen. Haak-en-lus ontwerp met drie banden voor comfort op maat.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Aluminum, polyester, polyurethane, nylon, spandex