3M

Peltor Hearing Protector Kid Neon Pink 1 - 3M

€ 26,21

  • 5% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 21% btw
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Geniet met de hele familie van concerten, festivals, vuurwerk, motorsport en buitenactiviteiten in de wetenschap dat het gehoor van uw kinderen wordt beschermd door de 3M™ Peltor™ Gehoorkap voor kinderen H510AK. Onze vrolijke en goed zichtbare neongroene headset is alleen beschikbaar als hoofdbandversie en biedt bescherming tot 27dB en kan worden gebruikt in geluidsniveaus van 87-98 dB. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor jongere dragers van boven de 5 jaar, met zachte brede kussens voor minder druk rond de oren, beter comfort en draagbaarheid, en minder warmteopbouw. Vervangbare kussens en inzetstukken helpen om ze schoon te houden en zijn gemakkelijk te vervangen. Deze gehoorkappen hebben smalle cups en een draadhoofdband en zijn licht en herbruikbaar.

CNK 3143401
Prijs (Incl. BTW) € 26,21
Fabrikant 3M
Gamma Peltor
Subgamma Peltor Hearing
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Materiaal
Type Medisch hulpmiddel
Eigenschappen

Comfortabele en effectieve gehoorbescherming ontworpen voor jongere dragers boven de 5 jaar. Neonroze is goed zichtbaar en verhoogt de veiligheid Verbeterd comfort en draagbaarheid met zachte brede kussens helpen om druk en warmteopbouw te verminderen Smalle cups en een uniek plat hoofdbandontwerp Lichtgewicht en pasvorm die weinig druk geeft Herbruikbaar en gemakkelijk schoon te houden door de vervangbare kussens en inzetstukken Verlaagt het geluidsniveau met maximaal 27 dB Beschermingsniveau: vermindert de blootstelling aan lawaai met maximaal 27 dB en kan worden gebruikt bij geluidsniveaus van 87-98 dB, waardoor de gehoorbeschermer geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Inhoud verpakking: 1 paar kleine gehoorkappen Gebruikers moeten vóór gebruik alle instructies hebben gelezen. Verkeerd gebruik kan letsel en/of blijvend gehoorverlies veroorzaken. Compatibel met brillen en maskers van 3M

Indicatie

3M™ Peltor™ Gehoorkap voor kinderen H510AK is onze neongroene gehoorbeschermer voor jongere dragers, inclusief kinderen ouder dan 5 jaar. Hij is lichtgewicht, met zachte brede kussens die gemakkelijk te vervangen zijn en ook het comfort en de draagbaarheid verbeteren. Met smalle cups en een draadhoofdband.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.