Bio Life

Curcuma 2400 + Piperine Be Life Pot Capsule 90 - Bio Life

€ 14,75

  • 22% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Een combinatie van biologische kurkuma en piperine voor gewrichts- en spijsverteringscomfort

CNK 3078698
Prijs (Incl. BTW) € 14,75
Fabrikant Bio Life
Gamma Curcuma
Gebruik Humaan
Inhoud 90 gel
Farmaceutische vorm Capsules
Type Voedingssupplement

1-2 caps./dag 's Ochtends bij de maaltijd

Eigenschappen

De kracht van Indiase kurkuma Kan je spijsvertering een duwtje in de rug gebruiken? Worden je gewrichten zwaar op de proef gesteld? Vertrouw dan op kurkuma. De gedroogde en tot poeder gemalen wortelstok van deze plant wordt traditioneel gebruikt om de spijsvertering te stimuleren en het gewrichtscomfort te verbeteren. Curcuma 2400 BIO is een biologisch extract met een hoge concentratie aan curcumine, de belangrijkste fytoactieve stof. Kurkuma alleen wordt slechts beperkt opgenomen door het spijsverteringsstelsel. Voor een betere opname en werking van het product werd er piperine toegevoegd. Piperine verhoogt de biologische beschikbaarheid van de curcuminoïden en bezit zelf ook antioxiderende eigenschappen. Kurkuma • helpt de gewrichten, spieren en pezen soepel te houden • bevordert de spijsvertering Piperine verbetert de biologische beschikbaarheid van curcumine.

Indicatie

Een combinatie van biologische kurkuma en piperine voor gewrichts- en spijsverteringscomfort

Contra indicatie

Volgens medisch advies bij lever- of galaandoeningen, galstenen of gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen, bloedverdunners, kankermedicijnen of immunosuppressiva. Volgens medisch advies bij bestralings- of chemotherapie. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Samenstelling // 1 capsule Kurkuma wortelstok extract 4:1 (Curcuma longa L.) bio // 400 mg Zwarte peper poeder (Piper nigrum L.) bio // 5 mg