3M

Futuro Elleboogbrace Custom Dial 45980, Aanpasbaar - 3M

€ 34,52

  • Incl. 9% btw

Dit product is momenteel uitverkocht! Laat je emailadres achter en we geven je een seintje zodra dit weer op vooraad is.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

De FUTURO™ Elleboogbrace Custom Dial heeft een innovatieve draaiknop (wieltje), zodat u door eenvoudig draaien uw niveau van steun kiest. Een gelkussen zorgt met gerichte druk voor een comfortabele compressie en de handige klittenbandsluiting zorgt voor een optimale pasvorm. Wanneer een blessure u aan de kant houdt, wilt u zich zo snel mogelijk weer de oude voelen. Neem dan de FUTURO™ Elleboogbrace Custom Dial en stap de baan weer op.

CNK 3049996
Fabrikant 3M
Gamma Futuro
Subgamma Futuro Elleboogbrace
Gebruik Humaan
Inhoud 1
Farmaceutische vorm Bandage
Type Verband
Eigenschappen

Verstelknop voor eenvoudig instelbare lokale druk op de pijnlijke onderarm;Ideaal voor Tenniselleboog, tendinitis, herhaalde handelingen;HOOFDKENMERKEN:Verstelknop voor lokale druk op de pezen van de onderarm, zonder de druk op de hele arm te verhogen.;Gelpad die zich aanpast en comfortabel meebeweegt met de pees;Geeft een constante druk zolang de verstelknop niet wordt aangepast;Ter ondersteuning van de elleboog en arm;Zowel links als rechts te dragen.;Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals

Bewaring

In de oorspronkelijke verpakking, beschut tegen warmte en vocht, bij kamertemperatuur bewaren.Buiten bereik van kinderen houden.

Polycarbonate, nylon, polyurethane, thermoplastic elastomer, metal, polyester