3M

Nexcare 3m Skin Crack Care Anti kloven 7ml N19s - 3M

€ 13,28

  • 10% lager dan de apotheekadviesprijs!

  • Incl. 9% btw
Extra korting van 3% vanaf 3 dezelfde producten
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden
  • Levering binnen 1 á 2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €29
Productomschrijving

Nexcare™ Skin Crack Care is een gebruiksvriendelijke en sneldrogende vloeistof die helpt bij de genezing van droge en beschadigde huid. Het product zorgt voor een transparante, sterke beschermlaag en bevordert de genezing van droge of beschadigde huid op vingers, handen, voeten en ellebogen. Nexcare Skin Crack Care is ideaal voor een droge huid in de winter of een huid die beschadigd is door klussen, tuinieren, schoonmaken met huishoudelijke chemische producten of andere situaties waardoor de natuurlijke huidoliën zijn aangetast en de huid is beschadigd. Nexcare Skin Crack Care bevat vitamine E en theeboomolie, en prikt niet bij het aanbrengen

CNK 2914794
Prijs (Incl. BTW) € 13,28
Fabrikant 3M
Gamma Nexcare
Subgamma Nexcare 3m Skin
Gebruik Humaan
Inhoud Skin Crack Care--1 flesje 7 ml
Farmaceutische vorm Oplossing
Type Cosmetica
Eigenschappen

Sluit pijnlijke kloven in de huid af Vormt een langdurige waterbestendige afdichting Gebruiksvriendelijke, sneldrogende, onzichtbare vloeistof Ongeveer 200 toepassingen Biedt langdurige, waterdichte bescherming Eén flesje bevat 7 ml vloeistof.

Indicatie

Nexcare™ Skin Crack Care is ontwikkeld om pijnlijke kloven of droge, gebarsten huid op vingers, handen, voeten en ellebogen af te sluiten. Slijt op natuurlijke wijze terwijl de huid geneest.

Bewaring

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Octaan, siliconenacrylaatpolymeer, theestruikolie, tocoferol, propyleenglycolmonolauraat, benzoic acid, tetrahexyldecylascorbaat.